5 december 2011

Jerry Christmas

I torsdags, alltså den 1:a december var jag och Jonatan iväg på julbord med J's jobb och en annan firma. Vi var bjudna till Grand Hotel i Stockholm där vi skulle gå på Jerry Christmas.

Klockan 17.oo kom taxin och hämtade upp oss här utanför för att sedan ta oss vidare mot Stockholm och Grand Hotel. Strax efter kl. 18 så droppade resten av gänget in och vi gjorde oss klara för att njuta av maten. Det serverades diverse olika sillar, men även diverse olika sorters kött såsom julskinka, hjort, vildsvin osv. Varmrätterna va dock inte lika många då dom valt att rikta in sig på janssons frestelse, köttbullar, prinskorv, revben och rödkål. Alldeles lagom för min smak då jag ofta kan tycka att det brukar finnas sååå mycket mat att välja på att man inte ens hinner få i sig hälften av allting innan man är proppmätt.

Klockan 21.3o var det dags för show - Jerry Williams! Han underhöll oss i ungefär 1½ timma med allt ifrån I Can Jive till Vintersaga. Behöver jag ens nämna att det var riktigt riktigt bra?! En kväll vi sent kommer att glömma.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar