25 september 2011

Upp - och ner!

Har varit dålig uppdatering här dom senaste dagarna. :/ Har egentligen haft en del att kunna uppdatera med, men tiden har inte funnits till. Sedan i torsdags har dagarna mest varit lite upp- och ner.

Hela torsdagen och halva fredagen spenderades i Norsborg hemma hos svärmor. Hon kom hem ifrån Turkiet i onsdags, nyopererad och med halva benet i gips då hennes hälsena gick av i söndags. Så torsdagen och fredagen spenderades med att ringa en massa telefonsamtal till diverse läkare och försäkringsbolag. Det va ju såklart inte jag som ringde, men fick köra till läkarbesök och även finnas till hands där hemma vid förflyttningar då det inte är så lätt att helt plötsligt ta sig fram med kryckor och rullstol.

I helgen har jag jobbat. Klev på i fredags kväll vid 21.oo och kliver av i morgon bitti klockan o7.oo. Jag har ju såklart inte jobbat alla timmar enda sedan i fredags kväll, men man gör inte mycket annat än jobbar, äter, sover och jobbar igen. Efter helgen är jag dock långledig och har åtta nätter ledigt. Skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar