13 januari 2012

Akut rensning av klädkammaren som borde organiserats upp för länge sedan!

Idag på morgonen fick jag ett samtal ifrån min nya chef i Huddinge. Nästa vecka kör utbildning och introduktion igång på Huddinge Sjukhus innan det är dags att börja jobba i den nya familjens hem. Spännande! :) Jobbar ju dock hos min brukare inom Olivia Personlig Assistans t.om. den 9:e Februari men är enligt schemat där ledig hela nästa vecka, så då blir det utbildning på nya stället. Alldeles utmärkt så man slipper hålla på och pussla med dom få lediga dagarna man annars har.

Annars idag hade jag en riktigt slö morgon och förmiddag som tillbringades över ett par koppar kaffe borta hos Jessica och Sara. Eftersom det regnade när jag gick dit så drog jag på mig mina converse men insåg mitt misstag när jag skulle knata hem igen då det hade kommit snöblandat regn som lagt sig på marken och en temperatur som hade sjunkit någon grad. Mina fötter var som isbitar när jag kom hem! Och då bör jag kanske tillägga att vi bor på samma område, så det tar inte mer än ett par minuter att gå hem. Fy!

När jag kom hem fick jag mig dock ett litet städryck. Julgranen skulle plockas ner och gömmas inne i klädkammaren igen. Problemet är bara att klädkammaren var full, och då menar jag så full att jag knappt kunde öppna linneskåpet ens en gång! Ut med all skit ifrån klädkammaren, kasta allt som bara står och skräpar och sedan var det bara till att dammsuga där inne och börja organisera. Finns fortfarande saker där inne som borde åka iväg till sopporna, men det får vänta till en annan dag. Nu är det iaf någorlunda organiserat och man kan utan problem gå in halvvägs i klädkammaren och blir inte längre attackerad av en dammsugare så fort man öppnar dörren. Skönt! ... Och julgranen är nedpackad i sin kartong igen.

Kvällen har vi mest spenderat i soffan framför tv'n. Först till Sveriges Mästerkock och sedan till Biggest Loser. Jonatan vek ihop för ett par timmar sedan då han ska upp och jobba tidigt i morgon. Jag försöker dock hålla mig vaken ett tag till då jag ska jobba hela helgen, så försöker få lite vändning på dygnet igen så det inte blir så jobbigt att hålla sig vaken i morgon natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar