4 februari 2013

Hej Söndag!

Idag vaknade vi alldeles för sent här hemma då klockan stod på 12.5o när vi slog upp våra ögon i "morse". Haha. Gaaaalet!

Vi kickade i alla fall igång dagen med lite mat(frukost) i magen. Dammsög och plockade lite här hemma innan vi begav oss iväg till IKEA där vi åt lite mat innan vi påbörjade vår shoppingtur. :) Kom hem en fönsterlampa och en stekpanna rikare. Åkte förbi affären på vägen hem och inhandlade lite behövligheter för kvällens mat också när vi ändå var ute och åkte.

Under eftermiddagen har jag möblerat om bland våra fönsterlampor då den nya va tvungen att få sin plats i vardagsrumsfönstret och den som stod där innan fick flytta in i sovrummet. Jonatan roade sig med att borra upp spegeln, badrumskroken och toalett-rulles-hållaren som vi inhandlade på Ikea förra helgen. Helt galet att Jonatan helt frivilligt gått på Ikea två helger i rad!

Ikväll har vi halvt om halvt kollat på "Så ska det låta" och lagat middag. Otroligt gott blev det! Serverade ikväll ugnsbakad potatis med fläskytterfilé, stekta tunna skivor morötter och bea-sås.

Nu ska jag stänga av tv'n och göra mig i ordning för kvällen. Ställa klockan på mobilen så jag inte sover bort halva dagen i morgon också!

Godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar